top of page
Search
  • Admin

ODRŽAN SASTANAK SA KLJUČNIM ZAINTERESOVANIM STRANAMA U TRAVNIKU

U Travniku je 11.12.2019. godine održan sastanak sa ključnim zainteresiranim stranama na području Srednjobosanskog kantona. Tokom sastanka su prezentirani ciljevi i realizovane aktivnosti programa koji realizira fea u saradnji sa Danskom savjetodavnom službom i postignuti rezultati u okviru dosadašnjeg djelovanja Asocijacije privatnih šumoposjednika Srednjobosanskog kantona. Pored toga prezentirani su rezultati i preporuke Studije izvodljivosti za mobilizaciju biomase iz privatnih šuma na području Srednjobosanskog kantona.

Na sastanku su bili prisutni predstavnici općina sa područja Srednjobosanskog kantona, predstavnici općinskih sudova, predstavnici javne šumarske administracije kao i predstavnici nevladinog sektora i privatnih preduzeća.

Tijekom diskusije se razgovaralo o planiranim aktivnostima Asocijacije privatnih šumoposjednika Srednjobosanskog kantona za 2020. godinu pri čemu su svi učesnici imali mogućnost da daju svoje prijedloge i sugestije. Sastanak je uspješno održan na način da su svi prisutni informirani o implementiranim aktivnostima u 2019. godini i planiranim aktivnostima u 2020. godini. U nastavku pogledajte galeriju slika sa sastanka.9 views0 comments

Commentaires


bottom of page