top of page
Search
  • Admin

Fem4Forest: Trening program u okviru projekta "Šume u rukama žena" - Socijalne vještine

Updated: Dec 4, 2022

U okviru međunarodnog projekta "Šume u rukama žena" - Fem4Forest, Inicijativa za šumarstvo i okoliš- fea Vas poziva na drugi online trening program za žene u sektoru šumarstva na temu "Socijalne vještine"! Trening program će biti organiziran online, u petak, 09.12.2022. godine, od 10:00 do 13:00h po lokalnom vremenu.


Sposobnost jasne komunikacije, autentična retorika, ponašanje i upravljanje orijentirano na rješavanje sukoba su alati za uspješno suočavanje sa situacijama u svakodnevnom radnom životu. Cilj ovog trening programa je da žene iz sektora šumarstva steknu osnovna znanja o komunikaciji i rješavanju sukoba, potaknu razmišljanje o komuniciranju na radnom mjestu, prošire svoje retoričke vještine i uče da daju i primaju zahvalne povratne informacije.


Sljedeći sadržaji su dio treninga:

  • Osnove komunikacije i razgovora

  • Deklarativna komunikacija

  • Rješavanje teških konverzacijskih situacija

  • Upravljanje konfliktima

  • Pružanje povratnih informacija.


Link za priključenje trening programu uslijedit će nakon Vaše registracije i potvrde o dolasku. Ljubazno Vas molimo da se izjasnite o učešću najkasnije do srijede, 07.12.2022. godine te da informaciju o trening programu proslijedite svojim zainteresiranim kolegicama.


Za registraciju na trening i sve dodatne informacije, možete se javiti na email: amina.trle@feasee.org16 views0 comments
bottom of page